Ελληνικά | English
 Αρχική   Σύνδεσμοι   Ιστοχάρτης   Επικοινωνία 
Τετ. 20 Φεβ. 2019
Εκδηλώσεις

ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ του Σταματίου

Γεννήθηκε το έτος 1981 και είναι απόφοιτος Λυκείου. Διετέλεσε πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μοναστηρακίου και αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου. Έχει εργαστεί στη Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνου και σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνος φύλαξης του Γεν. Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

διαβάστε περισσότερα...


ΣΤΑΘΩΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Εμμανουήλ

Γεννήθηκε το 1969 στις Καμάρες. Είναι παντρεμένος με τη Βιργινία Κρυοβρυσανάκη και έχουν δύο (2) παιδιά. Δραστηριοποιείται στη Λοχριά ως αργοτοκτηνοτρόφος και ελεύθερος επαγγελματίας.

διαβάστε περισσότερα...


ΓΑΛΑΤΙΟΣ ΜΟΣΧΟΝΑΣ

Γεννήθηκε το 1973 ( εγγονός του αξέχαστου Γαλάτιου από το Μέρωνα), είναι παντρεμένος με τη Διαμαντούλα Δελήμπαση και έχουν δύο (2) παιδιά. Κατέχει πτυχίο Μηχανικού Αυτοκινήτων και ασχολείται με το εμπόριο ελατικών. Αναγνωρισμένος Λυράρης με εμφανίσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και με πολλές βραβεύσεις και επαίνους στο ενεργητικό του. Είναι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέρωνα και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλο το Αμάρι.

διαβάστε περισσότερα...


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη

Γεννήθηκε το 1979 και είναι κάτοικος Μέρωνα. Είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Ιερωνυμάκη από τη Παντάνασσα και έχουν δύο (2) παιδιά. Ασχολείται με τη Γεωργία και τη Κτηνοτροφία και παράλληλα εργάζεται ως εποχικός Πυροσβέστης. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αμαρίου και ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέρωνα.

διαβάστε περισσότερα...


ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Γεωργίου

Γεννήθηκε το 1961, γιος του τελευταίου προέδρου της κοινότητας Αποδούλου Γεωργίου Ψαρουδάκη. Παντρεμένος με την Κατερίνα Βαλυράκη και έχουν δύο (2) παιδιά. Σπούδασε Επικοινωνία και Εσωτερική Διακόσμηση και λειτουργεί με τον αδερφό του την εταιρεία " Φωτοτεχνική Ρεθύμνου". Είναι πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου και Οικονομικός Επόπτης της Ε.Σ.Ε.Ε. Συμμετέχει σε πολλές Επιτροπές και Συμβούλια και είναι Πρόεδρος της Συμπραξης Φορέων Ρεθύμνου για την Ανάπτυξη και την Απασχόληση.

διαβάστε περισσότερα...


ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Μιχαήλ

ΚΛΑΔΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Εμμανουήλ

ΓΕΝΕΡΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΚΟΥΜΙΑΝΑΚΗ ΝΙΚΗ του Ευαγγέλου

ΒΑΣΙΛΑΚΗ – ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ

ΚΑΛΟΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΟΛΗΣ του Αντωνίου

ΠΑΡΑΔΕΙΣΑΝΟΣ ΑΔΑΜ του Ιωάννη

ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη

ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΔΙΑΜΑΝΤΑ του Αντωνίου

ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Βασιλείου

ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Μιχαήλ

ΚΑΡΑΜΠΑΣΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Στυλιανού

ΛΙΤΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Μύρου

ΜΠΟΥΡΔΕΛΗ ΝΙΚΗ του Ζαχαρία

ΠΑΤΕΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου

 

Διαύγεια, διαφάνεια στο κράτος
 

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες